lördag 31 januari 2009

Slö lördag






Ja, idag vaknade jag och hela kroppen skrek aj, aj, aj efter arbetet igår. Känns som man gjort världens jobbigaste gympapass. Man märker ju att man inte är 20 år längre, men fy fasiken va ont det gör. Så idag har det inte blivit så många knop gjorda.





Var ner i tvättstugan och jäklades med tvättmaskinen. Gummiringen hade släppt från hela trumman och metallringen hade lossnat helt. Inte undra på att det nästan blev översvämning. Någon bra arbetsställning var det ju inte heller, högt upp i taket, så till slut måste jag ropa på hjälp. Har äntligen fått in maskinen och tumlaren i nya ljusa fina tvättstugan (f.d pannrummet). Det tog bara 3 år att få dit dom. Men den som väntar på nåt gott....



Det är ju en del jobb kvar. Det ska röjas runtikring och bli trägolv närmast bänkarna. Sen har vi en gammal mangel står under all bråte i ett annat rum, som ska in dit.



I den gamla mörka trånga tvättstugan ska vi göra förråd , för nu är hela källaren full med saker som "är bra att ha". Vill ta hem en container och rensa när gubben inte är hemma, för annars är risken att allt blir kvar.


Mitt ödesträd är i knopp nu. Tyckte det såg dött ut för ett tag sen. Inte ett blad så långt ögat såg, men nu så finns det hopp igen.
Ha en bra lördagkväll .

1 kommentar:

  1. Ödetsträd har jag också och det blommar lite här och där på kvistarna. Brukar tycka det är hopp om ljusare tider när ödetsträd får knoppar :)

    SvaraRadera