söndag 14 mars 2010

Jobbat helg

Äntligen är jobbhelgen slut!!!

Fattar inte att det är såå himla jobbigt att kliva upp på lördagmorgon. Kan det vara för att jag kör ett 11 timmars pass på fredagen??
I fredags var jag bara såå trött i benen. Orkade knappt gå hem. DÅ är det illa.

Sen var det ju fint väder i helgen, så första timmarna hade vi massor av kunder både igår och idag. Dom skulle grilla korv och ha matsäck och allt möjligt. Så det var bara att ligga i för att dom skulle få komma fort ut i solen.
I morse hade jag en hel stor buss alldeles för mej själv in till Gävle. Vilken lyx. Synd bara att den var så kall. Frös nästan rumpan av mej. 

 Idag har jag vårpimpat min blogg. Nu längtar jag tills gräset syns , blåsipporna blommar och björken blir grön. Men det lär väl dröja en stund till. Och det fortsätter växa bland fröerna.

Det var allt för nu. Ska gå och försöka sova bredvid ett sågverk, för imorgon är det arbetsdag igen.
Himmel va de snarkas därinne. 

God natt!

5 kommentarer:

  1. Så fin vårblogg :)
    Ja, jag vet hur det känns med helgpass och det är inte sååå kul, men i gengäld har vi ledigt i veckan när de andra sliter på!
    Hoppas du får vila och njuta av vårsolen idag! /Bea

    SvaraRadera
  2. Elvatimmars pass med jobbhelg är ingen kul kombination. Jag hade alltid elva timamr på måndan och efter en tuff helg så var måndan lååååååååååång... Men skönt när det är gjort, hoppas du får en solig och fin vecka med några lediga dagar / gittan

    SvaraRadera
  3. Åååhhhh vad fint du gjort! Underbara björkstammar.... är det egna foton eller en färdig mall? Hoppas du kunde somna bredvid `sågverket´ för har man jobbat så långa pass vill det till att man får sova ikapp.
    Ha´t himla gôrgôtt
    Nina

    SvaraRadera
  4. Nina: Björkarna är "snodda" från Englas Background Garden http://eleques2.blogspot.com/
    Men blåsipporna är mina alldeles egna / Ylva

    SvaraRadera
  5. sv: Nej du, det har jag inte tid med ;)

    SvaraRadera